Αρχική Σελίδα

Wuxi AIJIAYING Optoelectronics Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η οπτικοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Wuxi AIJIAYING, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής και μια τεχνική εταιρεία υπηρεσιών που αφιερώνονται στη χονδρική πώληση και διατήρηση όλων των εμπορικών σημάτων των προβολέων και των αρχικών εξαρτημάτων προβολέων.

 

Οπτικοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Wuxi AIJIAYING, Ltd.is φιαγμένα επάνω από επαγγελματικό προσωπικό πωλήσεων και ανώτερους μηχανικούς προβολέων που έχουν αφιερώσει πολλά έτη στις πωλήσεις και τη συντήρηση λαμπτήρων προβολέων. Μέσω των ετών αδιάλειπτων προσπαθειών, τα επιχειρησιακές προϊόντα και οι υπηρεσίες μας έχουν κερδίσει την πλήρεις εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των πελατών. Κάτω από την αρχή της τιμιότητας και της καλύτερης υπηρεσίας, ενισχύουμε συνεχώς την επαγγελματική τεχνική μας και τελειοποιούμε το πελάτης-στραμμένο σύστημα υπηρεσιών.

 

 

Η οπτικοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Wuxi AIJIAYING, ΕΠΕ έχει δημιουργήσει τις καινοτόμες, αποδοτικές λύσεις φωτισμού για να ωφελήσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η προσφορά των ενοτήτων λαμπτήρων για να εγκαταστήσει πάνω από τον προβολέα έξι χιλιάδων διαμορφώνει νέος και παλαιός από όλους τους κατασκευαστές προβολέων.

 

Η οπτικοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Wuxi AIJIAYING, ΕΠΕ προσπαθεί να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των λαμπτήρων προβολέων, των λαμπτήρων θεάτρων, των λαμπτήρων TV, των καυστήρων λαμπτήρων προβολέων, των προβολέων, dmd των τσιπ, των filiters αέρα και των σκηνικών φω'των για τις κάθε ανάγκες σας. Ελέγχουμε τα προϊόντα μας για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες παίρνουν μόνο τους υψηλότερους ποιοτικούς λαμπτήρες. Η ομάδα εκπαιδευμένων μηχανικών μας εξετάζει όλα τα υλικά φωτισμού, εκτελεί την μετα-δημιουργία επιθεωρήσεων προϊόντων, και ελέγχει όλα τα προϊόντα πριν από την αποστολή. Και οι ενότητες λαμπτήρων είναι εγγυημένες για να αρμόσουν τέλεια σε κάθε προβολέα και για να δώσουν τη βέλτιστη απόδοση.

 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο μας και στην παροχή σε σας την ποιοτική υπηρεσία!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η οπτικοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Wuxi AIJIAYING, ΕΠΕ έχει δημιουργήσει τις καινοτόμες, αποδοτικές λύσεις φωτισμού για να ωφελήσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η προσφορά των ενοτήτων λαμπτήρων για να εγκαταστήσει πάνω από τον προβολέα έξι χιλιάδων διαμορφώνει νέος και παλαιός από όλους τους κατασκευαστές προβολέων.

Κίνα Wuxi AIJIAYING Optoelectronics Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Wuxi AIJIAYING Optoelectronics Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Wuxi AIJIAYING Optoelectronics Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Wuxi AIJIAYING Optoelectronics Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Wuxi AIJIAYING Optoelectronics Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Λαμπτήρας AJY

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1200000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Wuxi AIJIAYING Optoelectronics Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi AIJIAYING Optoelectronics Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις